Over ons

Wat en wie is Reco-Build ?

Reco-Build is een firma gespecialiseerd in zogenaamde kleinbouw, d.w.z. alles wat niet te maken heeft met nieuwbouw of ruwbouwprojecten.

Vanuit Geel staat ons team specialisten bestaande uit dakwerkers, schrijnwerkers, schilders, vloerders, lekherstellers,... ten allen tijde klaar voor de klant te helpen met de gewenste oplossing of het nu gaat over een verzekeringsschade, een onderhoud of een herstelling of een verbouwing.

 

 

Wat doet Reco-Build nu juist?

Reco-Build is de specialist in schadeherstel aan de meest uiteenlopende schades aan huizen, appartementen, tuinen, omheiningen,...

De technici van Reco-Build zijn in staat zowel ter plaatse als in onze werkplaats schades te herstellen. Bij een schade is een telefoontje of een mailtje naar Reco-Build voldoende.

Wij concentreren ons zo veel mogelijk op herstellingen in oorspornkelijke staat. Indien herstel echt niet meer mogelijk is, bezorgen wij u een offerte voor vervanging.

Daarnaast kan je bij Reco-Build terecht voor onderhoud van alle aspecten van je gebouw: ramen, deuren, CV-installaties, muren, vloeren, schilderwerken,...

Als derde pijler doet Reco-Build kleine verbouwingen op vraag van de klant, dus alles behalve nieuwbouw en ruwbouwprojecten.

 

 

Ons werkgebied

Verzekeraars, experts, particulieren, winkelketens, aannemers, vereniging mede-eigenaars, particulieren, bedrijven & KMO's, hotelketens, horeca...

Contact

Larumsebrugweg 136, 2440 Geel

+32 (0)14/32.66.82

info@reco-build.be